fbpx

Deelneemster Linda was na de bevalling van haar tweede kindje behoorlijk aangekomen. Toen ze eenmaal stopte met borstvoeding naam haar gewicht alleen maar toe. Het werd hoog tijd voor gezonder eten, afvallen en meer energie. Samen met haar zus startte ze met het programma van 1BALANCE. Inmiddels heeft Linda bijna haar doel bereikt. Hieronder deelt ze haar verhaal!

Linda: “Vorig jaar ben ik bevallen van mijn tweede kindje. Ik had voor de zwangerschap al willen beginnen met afvallen, maar toen ik zwanger werd ging dat voor en besloot ik er echt van te genieten. Na zes maanden ben ik gestopt met het geven van borstvoeding. Op dat moment woog ik nog 94. Dat vond ik voor mezelf eigenlijk al teveel, maar ik lette vervolgens totaal niet op wat ik at. Ik had regelmatig enorme stemmingswisselingen en móest dan gewoon eten. Het maakte niet uit wat; als het maar iets met suiker was. Vooral koekjes en chocola gingen er goed in. Met name ‘s avonds (als de kindjes op bed lagen) ging ik los. Met alle gevolgen van dien, want op 1 september tikte de weegschaal op een paar ons na de 100 aan. Ik voelde me totaal niet meer lekker in mijn lichaam en was ook niet de moeder en vrouw die ik wilde zijn. Ik kon regelmatig spontaan in huilen uitbarsten en mopperde veel. Toen wist ik: er moet iets gebeuren. Ik had het programma van 1BALANCE al een paar keer voorbij zien komen en het sprak me erg aan, omdat ik gewoon kon blijven eten. Samen met mijn zus besloot ik te starten.

“Sorry, luie moeder hier”
Mijn streven was om voor de kerst 10 te verliezen, 15 voor mijn verjaardag in maart en in totaal 20 voor de zomer. Ik besloot het niet meteen te streng aan te pakken; dat was in het verleden mijn grote valkuil. Ik gunde mezelf daarom af en toe een etentje buiten de deur waarop ik niet echt oplette. Ik had totaal geen honger, dus ik geloofde eerlijk gezegd niet dat ik er veel mee zou afvallen. Ik werk in het ziekenhuis; mijn broek zat vaak zo strak dat ik hoopte dat ik niet hoefde te bukken. Na twee weken zat mijn broek al fantastisch en wist ik: het werkt echt! Dat was zo’n fijne motivatie, want daar deed ik het natuurlijk voor. Ik vond het fijn dat het zo goed te combineren is met een gezin. Het waren geen gekke producten; het meeste had ik zelfs al in huis. Ik heb me uiteindelijk niet eens 100% aan het schema hoeven houden. Zo at ik regelmatig gewoon een stuk fruit in plaats van een smoothie (sorry, luie moeder hier haha). Ook heb ik de mini rijstwafels en volkoren toastjes met filet américain als snack ontdekt. Verder drink ik nog regelmatig mijn cappuccino met een toefje light slagroom. Ik vond oktober overigens wel een uitdagende maand; ik had vier etentjes én een high tea. Daar gáát het resultaat, dacht ik. Uiteindelijk ben ik alsnog vier afgevallen! Na ongeveer tien weken had ik nog een kleine inzinking; ik at van alles wat niet op het menu stond. Maar gelukkig lukte het al vrij snel om de draad toch weer op te pakken!

20220103_101821 (1)

Hoewel ik nog niet helemaal op mijn gewenste gewicht ben, ben ik al zo onzettend blij met het resultaat. Ik merk dat ik veel baat heb bij de volkoren producten; mijn huid is zoveel beter dan hij was. Ik heb geen pukkeltjes meer en ook mijn hormonale disbalans is volkomen verdwenen. Ik merkte hiervoor enorme pieken en dalen in mijn bloedsuikerspiegel wat zorgde voor die vervelende stemmingswisselingen. Ik ben meerdere kledingmaten kleiner geworden. Het voelt nog regelmatig gek om die kleding te bestellen; ik ben vaak toch bang dat het niet past. Mijn hoofd is dus nog niet zover als mijn lijf, haha. Maar dat gaat vast nog komen! Voor nu heb ik alle reden om deze leefstijl als een leidraad te gaan gebruiken in de toekomst.

Naast Linda namen al duizenden vrouwen succesvol deel aan 1BALANCE. Door middel van écht gezond eten vielen ze niet alleen af, maar zaten ze ook veel lekkerder in hun vel!

deelnemer afvallen met voedingsschema bij 1balance
tips voor afvallen van lorraine van 1balance
kim viel af met de voedingsschemas van 1balance

Linda volgde het Hollands programma van 1BALANCE.  Hieronder geef ik een overzicht van de verschillende programma’s, inclusief een aantrekkelijke kortingsactie van 50%!

Nu met 50% korting:

voedingsschema voor snel afvallen

Hollands programma

€ 39 (ipv € 79)
Het Hollandse programma is geschikt voor iedereen die gewoon lekker wil blijven eten en toch snel wil afvallen. 12 volledig uitgewerkte weekmenu's met aardappelen, groenten en vlees, pasta's en rijstgerechten, brood, yoghurt en lekkere tussendoortjes. Lekker, super makkelijk en ideaal voor gezinnen!
Lees meer
voedingsschema voor snel afvallen

Hollands programma met online groepscoaching

€ 69 (ipv (€ 138)
Met dit programma deel ik niet alleen alle voedingsschema's en extra's, maar krijgen deelnemers ook onbeperkt toegang tot de Facebook coachingsgroep 1BALANCE Body in Balans. Dé plek voor alle vragen, tips, leuke recepten of simpelweg die stok achter de deur!
Lees meer

Veelgestelde vragen

Hoe werken de voedingsschema's voor afvallen

Het programma bestaat uit 12 wekelijkse mails. Na betaling stuur ik direct de eerste mail. Deze belandt soms in een andere map dan de inbox, dus check ook vooral de spam en ongewenste mail:-)
Elke week ontvangen deelnemers vervolgens een nieuw dieetschema, met zeven uitgewerkte dagschema’s. Elke dag bevat drie maaltijden en drie tussendoortjes, met in totaal 1500 kcal per dag. Voldoende om alle voedingsstoffen binnen te krijgen (en geen honger te hebben), en toch ruim onder het dagelijks energieverbruik van gemiddeld 2000 kcal. Naast de weekmenu’s bevat het programma nog een e-book met lekkere recepten voor in het weekend, een aantal praktische tips en een variatielijst voor als iemand iets niet lekker vindt!

Is de prijs eenmalig, of?

Er zijn géén addertjes onder het gras; ik reken echt maar eenmalig het bedrag van € 39,50 of € 69,00, afhankelijk van het programma dat iemand kiest (met of zonder coaching). De betaling loopt via ideal, wat betekent dat we in de toekomst nooit iets van je rekening kunnen incasseren. 100% veilig dus!

Waarom werkt dit programma wel?

Mijn programma voor afvallen is geen crashdieet, maar echt een gezonde manier van eten met als doel een resultaat voor de lange termijn. Overdag mag men veel eten, wat voorkomt dat er in de avond gesnackt wordt. Ook eet men de goede verhouding tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Super belangrijk bij afvallen!

Kan ik wel uit eten als ik het programma volg?

Natuurlijk wel! Mijn advies is om overdag gewoon volgens schema te eten. Ga niet compenseren door niks te eten, want dan is de kans op uithongering groot, met alle gevolgen van dien (te veel stokbrood bijvoorbeeld om de honger te vullen). Bestel een gerecht van groenten, en eet daar dan een paar frietjes bij. En het bord hoeft niet leeg😉 Een toetje kan het beste geskipt of eventueel gedeeld worden, zo eet je maar de helft van het aantal kcal. Alcohol helpt natuurlijk niet, maar een lekker wijntje moet af en toe kunnen. Een uurtje extra sporten doet wonderen!

Moet ik me elke dag 100% aan het schema houden?

Het is heel simpel: hoe beter men zich aan het schema houdt, hoe sneller het afvallen zal gaan. Maar ik vind dat afvallen ook leuk moet zijn. In het weekend mag iemand best eens voor iets minder gezonds kiezen. Kies dan wel voor kleine porties. Deel bijvoorbeeld een pizza en neem er een salade bij, of neem een handje patat met 1 snack, en vul dit aan met een zak ovengroenten.

Kan mijn partner of gezin ook mee doen?

Jazeker, het programma is juist geschikt om ook samen met anderen te volgen. Het programma bestaat uit lekkere, overzichtelijke maaltijden die met het hele gezin te eten zijn. De hoeveelheden zijn echter afgestemd op vrouwen die gezond willen afvallen. Kinderen kunnen gewoon eten tot ze vol zitten.

Kan ik wel afvallen als ik brood en pasta eet?

Ik combineer koolhydraten met de juiste hoeveelheid vetten en eiwitten. Deze combinatie zorgt er voor dat de bloedsuikerspiegel niet te snel stijgt, waardoor een lichaam niet onnodig veel insuline hoeft aan te maken. Dit zorgt er voor dat er gewoon brood en pasta kan worden gegeten, en men toch toch snel gewicht verliest! De weekmenu’s bevatten 1500 kcal per dag. Een gemiddeld vrouwenlichaam verbruikt 2000 kcal per dag, met overgewicht is dat vaak nog veel meer.  Alleen door elke dag voldoende te eten is het mogelijk om ook op lange termijn resultaat te blijven zien!