fbpx

  positive review  Mijn 12 weken zitten er inmiddels op.. grote dank aan Lorraine, afvallen was nog nooit zo eenvoudig! Ik ben een echte levensgenieter, dus ik ben wel nog wekelijks 1 a 2 keer lekker gaan uiteten.. ik wist dat ik dan wat minder snel zou afvallen, maar dat was het me wel waard. Voor mijn gevoel heb ik mijn eetgewoonten maar minimaal hoeven aanpassen, ik ben juist meer gaan eten. Ik vind het heerlijk dat ik niet hoef na te denken over wat ik ga eten, maar gewoon het programma kan volgen. Ik ben nu ruim 7 kilo afgevallen en voel me echt super door die paar kilo minder. Ook voel ik me door de dag veel beter, meer energie en een constante bloedsuikerspiegel. Ik begin nu weer gewoon opnieuw, zou mooi zijn als ik nog een kilootje of 3 afval. Zo blij dat ik dit programma tegengekomen ben, echt top🙌🏼♥️

  Kim Kim Avatar Kim Kim
  27 juli 2021

  positive review  nu bijna klaar met week 11 en al bijna 11 kilo kwijt zonder honger. erg makkelijk vol te houden en voel me veel energieker dan ik me in tijden gevoeld heb. ik ga na de 12 weken weer van vooraf aan beginnen om onder de 70 kilo te komen maar heb er alle vertrouwen in met deze hulp. dank je wel dat je dit met anderen deelt!!

  Astrid van den Bergh Avatar Astrid van den Bergh
  28 mei 2021

  positive review  Aanrader Normaal eten wat goed vol te houden is zonder hongergevoel. Na 3.5 week 2 kilo kwijt. Super tevreden

  Eline Wouters Avatar Eline Wouters
  19 februari 2021

  positive review  Goed vol te houden en gevarieerd eten. Nu 1,5 week bezig en al 2,2 kilo kwijt! Ook mijn partner doet mee en is ook al 2 kilo kwijt. Ik ben erg enthousiast en raad het zeker andere mensen aan.

  Didi de Boer Avatar Didi de Boer
  20 januari 2021

  positive review  Ga vandaag week 5 beginnen. Ik ben zo blij want toen ik begon woog ik 83 kilo(Ik voelde mij erg ongelukkig wilde nooit boven de 80 komen) nu vanochtend na 4 weken je eet menu volgen 78.4 ik disq elke dag en 1x per week Pilates. Het is juist veel gevarieerd eten, makkelijk vol te houden. het is niet lijnen maar gewoon goed gezond eten!! raad het aan! bij mij werkt het😁

  Jane Petten Avatar Jane Petten
  28 november 2020

  positive review  Hele fijne manier om gezond en bewust met voeding bezig te zijn. Het is heel goed vol te houden. Zelf ben ik 9,2 kilo afgevallen in 12 weken met het Hollandse programma. Het is lekker gevarieerd eten, geen honger en makkelijk te bereiden. Ook mijn man en kinderen eten heerlijk mee. In al die weken zijn er misschien twee gerechten geweest waar de kindjes bij zeiden, dit hoeven we niet weer. Maar ondanks dat lekker opgegeten😉 Voor vragen kon ik altijd een app sturen, ook heel fijn! Dus ik zou zeggen , voor iedereen die nog twijfelt; Zeker doen!!

  Baukje de Vries Avatar Baukje de Vries
  4 november 2020

  positive review  Een heerlijk makkelijk vol te houden andere gezonde manier van eten!.. begin donderdag aan week 5 en ben al 4,7 kg kwijt! Echt een aanrader 👍

  Patricia Van Reusel Avatar Patricia Van Reusel
  29 juli 2020

  positive review  Hele fijne manier om gezond en bewust met voeding bezig te zijn. Het is heel goed vol te houden, lekker gevarieerd eten, geen honger en makkelijk te bereiden. Mijn man en kindje van 2 konden lekker mee eten, voor hun maakt ik afwisselend pasta, rijst en aardappelen erbij. Dus niet dubbel koken! Inmiddels ben ik 12 weken verder en 10 kg lichter 💓 Ik zou het iedereen aanraden. Bedankt!

  Monique Rouwenhorst Reijnders Avatar Monique Rouwenhorst Reijnders
  17 juli 2020
gezond afvallen

Lorraine, oprichtster 1BALANCE:

Ik heb jarenlang last van overgewicht gehad. Als kind had ik een gezond gewicht, maar vanaf mijn pubertijd kwam ik in snel tempo aan. Ik heb veel pogingen gedaan om af te vallen, maar niks leek blijvend te werken. Koolhydraatarm, shakes of gewoon heel weinig kcal eten: ik heb alles geprobeerd. Vaak viel ik wel een paar kilo af, maar uiteindelijk eindigde ik altijd weer zwaarder dan voorheen. Pas toen ik me wat meer in voeding ging verdiepen begreep ik wat ik al die tijd fout had gedaan. Ik kwam er achter dat ik overdag veel te weinig at, waardoor ik veel te weinig voedingsstoffen binnen kreeg en mijn hormoonhuishouding volledig verstoord was geraakt. Ook at ik de verkeerde verhouding tussen koolhydraten, vetten en eiwitten. Hierdoor kreeg mijn lichaam te weinig bouwstoffen binnen en te veel brandstof. Afvallen werd hierdoor vrijwel onmogelijk.

Koolhydraten en koolhydraten
Ik leerde dat niet alle soorten koolhydraten hetzelfde effect op de bloedsuikerspiegel hebben, en hoe belangrijk vezels zijn bij het afvallen. Ik at weer brood en pasta, maar combineerde koolhydraten altijd met eiwitten en vetten voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Ik merkte al snel dat mijn hormoonhuishouding verbeterde. Ik voelde me minder opgejaagd en zat ook veel lekkerder in mijn vel. Wat me al die jaren ervoor niet was gelukt lukte nu wel: ik viel af, en veel ook! Mijn eigen kennis en ervaring leidde uiteindelijk, in 2017, tot de oprichting van 1BALANCE: een 12 weeks afvalprogramma  met handige voedingsschema’s inclusief hoeveelheden voor snel resultaat.

Al ruim 8000 tevreden deelnemers
Al ruim 8000 vrouwen vielen succesvol af met 1BALANCE! Geen crashdieet of tijdelijke oplossing, maar een gezond afvalprogramma voor een snel en duurzaam resultaat.

1500 kcal per dag
Ik maak gezonde voedingsschema’s met 1500 kcal per dag. Dit is het minimum wat nodig is om alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Een gemiddeld vrouwenlichaam verbruikt 2000 kcal per dag, bij overgewicht is dit vaak nog meer.

resultaat afvallen met voedingsschema van 1balance
deelnemer afvallen met voedingsschema bij 1balance
kim viel af met de voedingsschemas van 1balance
gewichtsconsulent groningen - resultaat 1BALANCE

1BALANCE is voor iedereen die zich herkent in het volgende:

Ik ben niet blij met mijn gewicht
Ik zit niet lekker in mijn vel en heb weinig energie
Ik heb het gevoel dat mijn hormoonhuishouding uit balans is
Ik heb een druk leven en weinig tijd om in de keuken te staan
Ik wil graag afvallen, maar niet op een streng dieet
Ik wil geen aparte maaltijden voor mezelf en anderen hoeven maken
Ik wil geen quick fix, maar een duurzaam resultaat

Dan is 1BALANCE dé oplossing!

Wat is 1BALANCE

Een volledig 12 weeks programma, met:

12 gezonde, volledig uitgewerkte weekmenu’s per mail (met 1500 kcal per dag)
Een wekelijkse boodschappenlijst
 Mijn e-book met lekkere weekendrecepten
Een variatielijst voor wie iets wil wisselen
Mijn werkboek met praktische tips en opdrachten

 

1BALANCE staat voor:

Niet jojo-en
Echt gezond afvallen (makkelijke menu’s met gezonde maaltijden)
Een goede hormoonbalans dankzij gezond eten
Makkelijke, gezonde recepten die snel op tafel staan

tip voor afvallen met voedingsschema

Afvallen met 50% korting

Ik bied mijn programma vandaag aan met 50% korting: de prijs is slechts € 39 voor het volledige 12 weekse programma.

Mijn programma’s

voedingsschema voor snel afvallen

Hollands programma

€ 39 (ipv € 79)
Het Hollandse programma is geschikt voor iedereen die gewoon lekker wil blijven eten en eten en toch snel wil afvallen. 12 volledig uitgewerkte weekmenu's met aardappelen, groenten en vlees, pasta en rijst, brood, yoghurt en lekkere tussendoortjes. Lekker, super makkelijk en ideaal voor gezinnen!
Lees meer
voedingsschema voor snel afvallen

Hollands programma met online groepscoaching

€ 69 (ipv € 138)
Met dit programma ontvang je niet alleen alle voedingsschema's en extra's, maar krijg je ook onbeperkt toegang tot de Facebook coachingsgroep 1BALANCE Lijf en Leven. Dé plek voor alle vragen, tips, leuke recepten of simpelweg die stok achter de deur!
Lees meer

Veelgestelde vragen

Hoe werken de voedingsschema's voor afvallen

Het programma bestaat uit 12 wekelijkse mails. Na betaling stuur ik direct de eerste mail. Deze belandt soms in een andere map dan de inbox, dus check ook vooral de spam en ongewenste mail:-)
Elke week ontvangen deelnemers vervolgens een nieuw dieetschema, met zeven uitgewerkte dagschema’s. Elke dag bevat drie maaltijden en drie tussendoortjes, met in totaal 1500 kcal per dag. Voldoende om alle voedingsstoffen binnen te krijgen (en geen honger te hebben), en toch ruim onder het dagelijks energieverbruik van gemiddeld 2000 kcal. Naast de weekmenu’s bevat het programma nog een e-book met lekkere recepten voor in het weekend, een aantal praktische tips en een variatielijst voor als iemand iets niet lekker vindt!

Is de prijs eenmalig, of?

Er zijn géén addertjes onder het gras; ik reken echt maar eenmalig het bedrag van € 39,50 of € 69,00, afhankelijk van het programma dat iemand kiest (met of zonder coaching). De betaling loopt via ideal, wat betekent dat we in de toekomst nooit iets van je rekening kunnen incasseren. 100% veilig dus!

Waarom werkt dit programma wel?

Mijn programma voor afvallen is geen crashdieet, maar echt een gezonde manier van eten met als doel een resultaat voor de lange termijn. Overdag mag men veel eten, wat voorkomt dat er in de avond gesnackt wordt. Ook eet men de goede verhouding tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Super belangrijk bij afvallen!

Kan ik wel uit eten als ik het programma volg?

Natuurlijk wel! Mijn advies is om overdag gewoon volgens schema te eten. Ga niet compenseren door niks te eten, want dan is de kans op uithongering groot, met alle gevolgen van dien (te veel stokbrood bijvoorbeeld om de honger te vullen). Bestel een gerecht van groenten, en eet daar dan een paar frietjes bij. En het bord hoeft niet leeg😉 Een toetje kan het beste geskipt of eventueel gedeeld worden, zo eet je maar de helft van het aantal kcal. Alcohol helpt natuurlijk niet, maar een lekker wijntje moet af en toe kunnen. Een uurtje extra sporten doet wonderen!

Moet ik me elke dag 100% aan het schema houden?

Het is heel simpel: hoe beter men zich aan het schema houdt, hoe sneller het afvallen zal gaan. Maar ik vind dat afvallen ook leuk moet zijn. In het weekend mag iemand best eens voor iets minder gezonds kiezen. Kies dan wel voor kleine porties. Deel bijvoorbeeld een pizza en neem er een salade bij, of neem een handje patat met 1 snack, en vul dit aan met een zak ovengroenten.

Kan mijn partner of gezin ook mee doen?

Jazeker, het programma is juist geschikt om ook samen met anderen te volgen. Het programma bestaat uit lekkere, overzichtelijke maaltijden die met het hele gezin te eten zijn. De hoeveelheden zijn echter afgestemd op vrouwen die gezond willen afvallen. Kinderen kunnen gewoon eten tot ze vol zitten.

Kan ik wel afvallen als ik brood en pasta eet?

Ik combineer koolhydraten met de juiste hoeveelheid vetten en eiwitten. Deze combinatie zorgt er voor dat de bloedsuikerspiegel niet te snel stijgt, waardoor een lichaam niet onnodig veel insuline hoeft aan te maken. Dit zorgt er voor dat er gewoon brood en pasta kan worden gegeten, en men toch toch snel gewicht verliest! De weekmenu’s bevatten 1500 kcal per dag. Een gemiddeld vrouwenlichaam verbruikt 2000 kcal per dag, met overgewicht is dat vaak nog veel meer.  Alleen door elke dag voldoende te eten is het mogelijk om ook op lange termijn resultaat te blijven zien!

WhatsApp Vragen? Stuur me een appje!