fbpx

Tarieven en vergoedingen

Tot 100% vergoeding vanuit de aanvullende verzekering

Tarieven individuele programma’s Groningen en online coaching

De tarieven voor de individuele programma’s van 1BALANCE vind je hieronder.

Weekmenu's op maat

Zonder 1-1 coaching

€ 109,- p/m
✔ Elke week een op maat gemaakt menu
✔ Handige boodschappenlijst
✔ Maandelijks weegmoment
✔ Toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep
✔ Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
Vraag een gratis kennismaking aan

Ticket to health

Meest gekozen pakket

€ 159,- p/m
✔ Elke week een op maat gemaakt menu
✔ Handige boodschappenlijst
✔ Elke 2 weken 1-1 coaching in de praktijk
✔ Toegang tot de besloten Facebook coachingsgroep
✔ Tot 100% vergoeding uit de aanvullende verzekering
Vraag een gratis kennismaking aan

Vergoeding uit de aanvullende verzekering

Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt ons coachingsprogramma in veel gevallen deels of volledig vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Er is in dit geval géén sprake van eigen risico.  Ook is er geen verwijsbrief van je huisarts nodig.

Voor een overzicht van alle verzekeraars en hun vergoedingen klik je hier. Onze gewichtsconsulenten zijn gecertificeerd en aangesloten bij Bureau Gewichtsconsulent Nederland, de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten.

Vergoeding uit de basisverzekering

Ben je niet aanvullend verzekerd? Of volg je het traject in Emmen of Groningen (bij onze diëtiste)? Ook dan zijn er mogelijkheden tot vergoeding (deze mogelijkheid is er momenteel alleen bij onze locatie Groningen en Emmen). In vrijwel alle gevallen heb je recht op circa 180 euro  vergoeding per jaar. Omdat dit vanuit de basisverzekering wordt vergoed, is er wel sprake van eigen risico. Ook vragen sommige verzekeraars om een verwijsbrief van je huisarts. In sommige gevallen is er nog een extra vergoeding vanuit je aanvullende verzekering mogelijk. Wil je precies weten hoe het zit bij jouw verzekeraar? Stuur ons een whatsapp bericht en we zoeken het voor je uit!

Hoe lang duurt een traject

Onze trajecten duren standaard drie maanden; dit is de gemiddelde tijd die nodig is om blijvend je leefstijl aan te passen. Uiteraard is het mogelijk om een traject na afloop te verlengen. Wil je graag een korter traject afnemen? Vraag tijdens het gratis adviesgesprek naar de mogelijkheden.

Hoe werkt betaling

De kosten voor het maandbedrag worden standaard elke maand van je rekening geïncasseerd. Je kunt er echter ook voor kiezen om het traject in 1 x te voldoen; je ontvangt dan een korting van 5% op het totaalbedrag. Uiteraard ontvang je een factuur voor het traject dat je afneemt. Deze kan je doorsturen naar je zorgverzekeraar. Afhankelijk van je verzekering zal dan in veel gevallen een deel van het bedrag of het volledige bedrag vergoed worden.

WhatsApp Vragen? Stuur me een appje!