Pizza van volkoren wrap met groenten
Ik ben een groot fan van pizza, alleen wat minder van de dikke pakken deeg waaruit de pizzabodems vaak bestaan. Ik maak daarom vaak zelf pizza’s! Niet alleen een stuk minder ongezond, maar ook heel snel te maken (vooral als je kant en klare groentewraps of volkoren wraps als bodem gebruikt). Bij deze mijn favoriete recept voor in het weekend:
Ingrediënten
- 1 volkorenwrap
- Tomatenpuree
- Groenten zoals courgette, paprika en champignons
- Oregano
- Geraspte kaas
Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden. Leg de wrap op een bord en besmeer deze dun met tomatenpuree. Schaaf de groenten in dunne plakjes met een kaasschaaf. Verdeel deze over de pizza, bestrooi met een el oregano en een handje geraspte kaas. Bak in circa 12 minuten gaar.
Buon appetito;-)
P.S.:Heb je wat meer tijd? Dan zijn deze pizzabodems van bloemkool een nóg gezonder alternatief!